Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü coşku içinde kutladık.

25.11.2022 414

Kutlamalara pansiyon yemekhanemizde ikram edilen öğle yemeği ile başlandı. Yemeğin ardından pasta kesimi, tatlı ve içecek ikramı ile devam edildi.  Tören programı konferans salonunda yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı edebiyat öğretmenimiz Fırat Tokmak yaparken, öğrencilerimiz de şiirler okudular. Çeşitli video gösterimleri yapıldı.  Rojen Geylani ve arkadaşları, okulumuz öğretmenleri için yazdıkları rap şarkısını seslendirdiler. Şarkı öğretmenler ve öğrenciler tarafından çok beğenildi. Programa öğrencilerin öğretmenleriyle yaptıkları düetlerle devam edildi.  Edebiyat öğretmenlerimiz Şenay YALÇIN ve Emel AKBAL tarafından Öğretmenler Günü için hazırlanan duvar gazetesinin bir köşesine, üzerlerinde okulumuz öğretmen ve idarecilerinin isimlerinin bulunduğu zarflar yerleştirildi. Gün içinde öğrencilerimiz öğretmenleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini yazdıkları küçük not kağıtlarını zarfların içine koydular. Kendilerine yazılan notları okuyan öğretmenlerimiz duygusal anlar yaşadılar.   Gün içinde, öğretmenimiz Zeynep KAYA önderliğinde, öğrencilerimiz tarafından SMA hastası Caner bebek için (sosyal sorumluluk projesi kapsamında) toplanan yardımlar ilgili yerlere ulaştırıldı.  Öğretmenlerimiz adına düzenlenen sertifikalar kendilerine ulaştırıldı. Böylece sevgili öğrencilerimiz öğretmenlerine harika bir hediye sunmuş oldular. Kutlamalar çerçevesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

25-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-2022

25-11-202225-11-202225-11-2022