Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi

Vizyon: Güvenli Yarınlar Bizimle Başlar

Misyon: Kendisi ve öz değerleriyle barışık, zekâ düzeyi yüksek öğrencilerin yeteneklerini insanlığın yararına dönük geliştirmek, öğrencileri toplumumuza yön verecek liderler olarak yetiştirmek ve onlara uygun bir öğrenme ortamı sunmaktır.

Başarılar: Fahrican KOŞAR isimli öğrencimiz Kimya alanında 2013 Kimya Olimpiyatları 1.basamak sınavını geçti.

Saatler: 8:50 - 16:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9. Sınıf :493.029 10. Sınıf:493.377 11. Sınıf:485.907 12. Sınıf:444.547
Okulun Sınav Başarı Durumu: Oklumuz Fen Liseleri arasında 3,4,5. gibi sıralarda yer almaktadır.Ayrıntılı bilgi için başarılarımız bölümüne bakabilirsiniz.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulun üniversiteye yerleştirme oranları ile ilgili olarak mezunlarımız bölümünden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler: Okul içinde futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi alanlarında sınıflar arası turnuvalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yıl içinde hazırlanan projeler; Nisan veya mayıs ayı içinde proje sergisi olarak sunulmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2016 Kasım ayı içinde bir öğrencimiz hazırladığı proje nedeniyle, Polonya Bilimler Akademisi tarafından 15 günlük bir eğitime davet edilmiştir.
Kontenjan Bilgileri: 90 Öğrenci

Telefon - 02324203137

WEB - https://bucatirnaklifenlisesi.meb.k12.tr

Adres - DUMLUPINAR MAH. KIBRIS CAD. BUCA İNCİ-ÖZER TIRNAKLI FEN LİSESİ BLOK NO: 1C BUCA / İZMİR